Говедска солена кожа 30/40 кг

  • PDF

Говедска солена кожа е наменета за автомобилската, чевларска индустрија и за галантерија.

Говедска солена кожа 20/30 кг

  • PDF

Говедска солена кожа е наменета за чевларската индустрија и за галантерија