Телешка солена кожа 13/20 кг

  • PDF

Телешката солена кожа е намената за високо квалитетни производи во чевларската индустрија и за галантерија. Просечна тежина од 16,5 до 17 кг.

Телешка солена кожа 5/13 кг

  • PDF

Телешката солена кожа е намената за високо квалитетни производи во чевларската индустрија и за галантерија. Просечна тежина од 8,5 кг.